TRIKRALJEVSKA AKCIJA 2021

»Koledniki Vam prinašajo veselo oznanilo! Bog je postal človek, da bi živel z nami, da bi z nami doživljal skrbi in težave. S tem sporočilom Vam trkamo na vrata domov in posredujemo voščila in blagoslov. C + M + B pomeni: »Christus mansionem benedicat« – »Kristus, blagoslovi to hišo«. S slovenskim zapisom na podbojih vrat G + M + B (Gašper + Miha + Boltežar), želimo stanovalcem tudi, da bi bili v novem letu zdravi, da bi imeli pri delu blagoslov in da bi bili povezani med seboj in z Bogom.«

Želimo Vam, da boste čim bolj doživeto sprejeli svete tri kralje med seboj. Zato Vas povabimo, da se otroci napravijo v kralje. Nato si skupaj oglejte videoposnetek (priporočamo, da si desno spodaj nastavite kakovost 1080p):

Posnetek si lahko ogledate tudi tukaj: posnetek koledovanja .

Ko končate z ogledom, nalepite nalepko nad vhodna vrata. Če smo do sedaj napisali s kredo, jo lahko  prevzamete v Cerkvi na Vrhniki, ob skrinjici za darove, in potem napišete 20 + G + M + B + 21.

Tudi letos bomo Vaše darove namenili slovenskim misijonarjem. Kam vse jih bomo namenili, pa ste izvedeli v posnetku. Svoje darove lahko prinesete v Cerkev svetega Pavla na Vrhniki med 9. 1. in 12.1. 2021 (ko je Cerkev odprta). Lahko pa jih namenite tudi neposredno na: MISIJONSKO SREDIŠČE SLOVENIJE (s pomočjo TRR položnice, ki jo imate v poslanici).

Srečno v letu 2021!

Vrhniški skavti

Če se želite pridružiti akciji naslednje leto nam na e-mail skvo.vrhnika1@gmail.com sporočite podatke: priimek, naslov, kontakt (e-mail ali telefon).