TABOR VODITELJEV – VABILO IN PRIJAVA

Enkrat skavt, vedno skavt!

Dragi (bivši) voditelj stega Vrhnika 1!

Se še spomniš kako je bilo, ko si se z rutko okoli vratu sprehajal po tabornem prostoru in pel pesmi ob tabornem ognju? Se še spomniš kakšen okus so imele bučke pripravljene na sto in en način ter napol surovi makaroni, začinjeni s smrekovimi iglicami? Igranje nogometa v največji vročini in kopanje v ledeno mrzli Soči?

Se je nabralo kar nekaj nepozabnih spominov, kajne?

V letošnjem letu aktivni skavtski voditelji ne pripravljajo samo tabora za svoje volke, izvidnike in popotnike, temveč bodo ponovno po nekaj letih spet postali udeleženci na skavtskem taboru – slovenskem taboru voditeljev. Ker pa se vsi voditelji zavedamo, da brez Vas, naša ladja Argo s četico Argonavtov in preostalih stegov ne bi priplula tako daleč, vabimo, da ponovno doživite vzdušje skavtskega tabora, katero vas je spremljajo toliko let.

Pridružite se nam Od sobote, 10. 8. od 15.30 (ob 16.00 je maša), do nedelje, 11. 8. ob 10.30, ko se tabor zaključi. . Da pa bo pripravljena zadostna količina makaronov s tuno in pečenih bučk pa le potrdite svojo udeležno do  do 30. junija na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQC3m_aLrldYZNTM466NjXoJ0tuqamZ1431L6JKsrYfl3zzA/viewform

Veselimo se vaše družbe, nasvetov in skavtskih doživetij!

Anže Saje,
stegovodja Vrhnika 1